Workshops HetKunstAtelier.nl

Workshops en de mogelijkheden
Hier volgt een overzicht van de mogelijkheden.

Tekenen:

  - Portrettekenen
  - Perspectief
  - Landschappen (binnen/buiten)
  - Stillevens
  - Pastel

Schilderen:
  - Aquarelleren
  - Acryl

Een workshop kan zowel binnen als buiten gegeven worden. Een gewone workshop wordt echter anders georganiseerd dan een workshop die buiten plaatsvindt. Het verschil zit hem in de logistiek.

De gewone workshop

Onder "gewoon" verstaan we binnen of indoor. De locatie hangt af van de wensen die u heeft. Heeft u zelf een geschikte ruimte voor de workshop, dan gaat HetKunstAtelier op locatie. In het andere geval organiseert HetKunstAtelier de workshopruimte.
Een eigen ruimte zal natuurlijk in de kosten schelen.
De workshop zelf is volledig verzorgd. Hieronder verstaan we dat alle benodigdheden aanwezig zijn. De duur van een workshop is een dagdeel, wat ongeveer 3 uur is. Voor catering kan eventueel worden gezorgd.
Onder de knop "Workshops binnen" vindt u de pagina die uitgebreid uitleg geeft over de verschillende workshops, zoals ze hierboven vermeld staan.

De workshop buiten
Workshops buiten en dus op locatie worden geheel in overleg georganiseerd. HetKunstAtelier houdt hierbij rekening met uw wensen. HetKunstAtelier kan natuurlijk ook zelf geschikte locaties voor u vinden. De materialen waarmee gewerkt kan worden is optioneel. Onder de mogelijkheden vallen naast potlood ook houtskool, pastelkrijt en aquarelverf. U geeft vooraf de wensen aan en wij verzorgen het verder. Onder de knop "Workshops buiten" vindt u een paar voorbeelden van workshops die HetKunstAtelier in het verleden heeft gedaan.

Berichtje